Nieuwe kleuren Sweden Nails Gelpolish

Nieuwe kleuren Sweden Nails Gelpolish

# 05 een crème milky kleur
# 120 een roze kleur
# 122 een ferrari rode kleur

* Deze lak is niet helemaal dekkend. Daarom één laagje als ‘gloedje’ aan te brengen of twee laagjes voor een voller ‘gloedje’. Erg mooi en veel gebruikt in de praktijk.

De soakable gelpolish voor de natuurlijke nagel van hoogwaardige kwaliteit. De nieuwe kleuren Sweden Nails Gelpolish bevatten 3 mooie kleuren.
– Zeer sterke hechting zonder primer
– Dun als nagellak
– Geeft veel stevigheid aan de natuurlijke nagel
– Collectie met meer dan 30 kleuren
– Te combineren met NLC Color Gels
– Extra sterke Top Coat met hoogglans
– Makkelijk afweekbaar

Sweden Nails Gelpolish blijft weken hechten op de natuurlijke nagel, is snel en makkelijk afweekbaar, geeft meer stevigheid aan de natuurlijke nagels en heeft een zeer uitgebreid assortiment producten.
Sweden Nails Gellak combineert de eigenschappen van een nagellak met die van een gel. Gellak wordt aangebracht als nagellak, maar uitgehardt als een gel onder UV of LED licht. Gellak is na uitharding dan ook meteen hard en kan niet meer beschadigen!
Het resultaat is ontzettend mooie gladde nagels in een kleur met een gelnagel look. Het systeem blijft wel 2 weken op de natuurlijke nagel zitten en geeft de natuurlijke nagel meer stevigheid. Uiteraard zijn we hierin wel afhankelijk van de groeisnelheid van de nagel, de sterkte van de nagel en hoe de client met haar nagels omgaat. Groeit de nagel snel dan ontstaat er sneller een uitgroei en moeten de nagels eerder bijgewerkt worden. Ook ligt het aan hoe de client is met haar nagels. Is de client voorzichtig dan blijft de gellak ook langer zitten. Natuurlijk moeten we de sterkte van de natuurlijke nagel niet vergeten. Allemaal heel logisch, laat u informeren bij uw Sweden Nails gellak specialist(e).