Cursus Nagelstyling

Cursus Nagelstyling NLC Eindhoven

Nagelstyling is een vak. Nagelstylistes opleiden is ons vak. Daarom volg jij een cursus nagelstyling bij Nailline Cosmetics.

Het opleidingsinstituut van Nail Line Cosmetics bestaat al meer dan 20 jaar en biedt u een totaalconcept opleiding zodat u in de toekomst als professioneel nagelstyliste aan de slag kunt.

Voordelen van de NLC cursus Nagelstyling:

  • professioneel totaalconcept
  • hoge resultaten door intensieve begeleiding
  • kleine groepen dus persoonlijke aandacht
  • professioneel en uitgebreid persoonlijk lesboek
  • docentes met mininmaal 10 jaar praktijkervaring, getraind door NLC
  • unieke technieken
  • gratis perfectietraining totdat u zelfstandig als professionaal nagelstyliste kunt werken
  • specialisatietrainingen
  • salonbegeleiding
  • deelname aan examen

Cursus Nagelstyling op maat

U heeft interesse om een curus nagelstyling te volgen maar weet u niet welke opleiding voldoet aan uw wensen. In een persoonlijk gesprek kunnen wij op basis van uw wensen advies geven over de opleiding die op dit moment voor u het meest geschikt is.

U heeft tijdens uw opleiding intensief contact met uw docente. Zij zal u in de gaten houden en begeleiden totdat u klaar bent om als zelfstandig professioneel nagelstyliste te kunnen werken. Dit is een traject dat 1 tot 2 jaar kan duren; afhankelijk van uw wensen.

 

 

Introductieles Nagelstyling

Heeft u elders een opleiding gevolgd maar wilt u zich verder scholen of omscholen, dat is mogelijk. U kunt dan een introductieles volgen. Wij gaan in deze les kijken wat uw basiskennis is en aan de hand van uw wensen gaan wij u een advies geven welk traject u kunt gaan volgen. Zo kunt u altijd met een minimale investering toch verder komen in het vak Nagelstyling.

Beheerst u het vak goed, maar wilt u kennis maken met de producten van Nail Line Cosmetics? Ook dit is mogelijk. U kunt dan geheel vrijblijvend een introductieles volgen en gebruik maken van de producten van Nail Line Cosmetics. Na deze les kunt u een keuze maken of u verder wilt gaan met de NLC producten.

Gratis perfectietrainingen na cursus Nagelstyling

Wanneer u gekozen heeft voor één van de cursussen tot Nagelstyling, kunt u 1x in de maand een gratis perfectietraining volgen. Zolang u met de producten van Nail Line Cosmetics werkt mag u deze perfectietrainingen blijven volgen. Tijdens de perfectietrainingen kunt u de technieken verbeteren en met uw docent de problemen bespreken die u in de praktijk tegenkomt. Deze perfectietrainingen zijn onmisbaar als u uiteindelijk als professioneel nagelstyliste aan de slag wilt gaan.

Diploma/Certificaat

Iedere cursist die een cursus Nagelstyling heeft gevolgd en voldoende deel heeft genomen aan de perfectietrainingen, kan meedoen aan het landelijk examen van Nail Line Cosmetics. Uw NLC docente adviseert u hierin.
Dit examen bestaat uit een theorie-examen en een praktijk examen. Deze examens vinden altijd in Eindhoven plaats. Indien het examen met goed gevolg wordt afgelegd, ontvangt de cursist een NLC diploma met een cijferlijst.

Eén of twee maanden voor het examen vindt er een tentamen plaats.

Voor de overige cursussen zoals Manicure, Nail Art, Color Gel en Gellak workshops geeft Nail Line Cosmetics een certificaat uit.

Het vak Nagelstyliste is niet landelijk erkend. Het diploma van Nail Line Cosmetics garandeert u wel kwaliteit en onderscheidt u van andere nagelstylistes.