Sweden Nails gellak

Wat is Sweden Nails gellak?

Sweden Nails gellak wordt ook wel gel nagellak, gelpolish of soak off gel genoemd.

Het Sweden Nails gellak systeem is ontwikkeld om de natuurlijke nagel een kleur te geven voor min. 2 weken en die verwijderd wordt zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Er wordt niet gevijld en er wordt geen frees gebruikt.

Gellak combineert de eigenschappen van een nagellak met die van een gel. Gellak wordt aangebracht als nagellak, maar uitgehard als een gel onder UV of LED licht. Gellak is na uitharding dan ook meteen hard en kan niet meer beschadigen!

Het resultaat is ontzettend mooie gladde nagels in een kleur met een gelnagel look. Het systeem blijft wel 2 weken op de natuurlijke nagel zitten en geeft de natuurlijke nagel meer stevigheid.

Uiteraard zijn we hierin wel afhankelijk van de groeisnelheid van de nagel, de sterkte van de nagel en hoe de cliënt met haar nagels omgaat.

Hoe sneller de nagel groeit, hoe eerder een uitgroei ontstaat van de gellak en dus moeten de nagels eerder bijgewerkt worden.

Hoe sterker de natuurlijke nagel, hoe beter de gellak blijft zitten.

Hoe voorzichtiger de cliënt met haar nagels omgaat, hoe beter de gellak blijft zitten.

Allemaal heel logisch, laat u informeren bij uw Sweden Nails gellak specialist(e).

 

 

Sweden Nails gellak

 

Wat is er bijzonder aan Sweden Nails gellak?

De gellak van Sweden Nails is ontwikkeld door dames uit de praktijk die veel ervaring hebben met gellak. Ze hebben de beste eigenschappen van de bekende merken samengebracht in één product.

  • Geen primer nodig voor de hechting.
  • de basegel van Sweden Nails wordt dun aangebracht en heeft een extra sterke hechtingsformule. Dit zorgt ervoor dat de gellak kleur niet gaat bladderen en juist lang blijft zitten.
  • de gellak van Sweden Nails is mooi dun aan te brengen, er zullen geen dikke randen te zien zijn.
  • de Topgel van Sweden Nails geeft een hoogglans en beschermt de kleur extra omdat de topgel erg sterk is.
  • Het gellak systeem is flexibel, maar wel sterk genoeg. Flexibel omdat de gellak met de natuurlijke nagel mee moet kunnen bewegen, anders breekt de gellak snel en de natuurlijke nagel ook. De gellak geeft wel extra sterkte aan de natuurlijke nagel waardoor de nagels net iets langer gedragen kunnen worden.
  • Sweden Nails biedt meer dan 60 kleuren gellak en heeft ieder seizoen weer nieuwe kleuren
  • Makkelijk en snel te verwijderen zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.