Sweden Nails

Sweden Nails

Sweden Nails is opgericht door Cissi Karlhagen en Linda Hallberg. Na jarenlang een Nail & Beauty CEO Sweden Nailsopleidingsinstituut in het centrum van Stockholm te hebben gerund, wilden ze het bedrijf verder ontwikkelen en zijn ze een eigen label voor Gel Polish gestart. Zij wilden dat de naam voor het label hun vertegenwoordigde in alles waar ze voor staan; ‘Sweden Nails’ is het geworden.

Naast de gelpolish collectie hebben de dames in 2016 een nagellak collectie ontwikkeld. De nagellak is een 5-free nagellak wat inhoudt dat de nagellak vrij is van 5 toxische stoffen als Formaldehyde – Formaldehyde hars – Tolueen – Dibutylftalaat en Kamfer.

 

De ‘S’ in het logo staat voor Sterk, Stylish, Scandinavia, Sweden, Stockholm en voor Stureplan, waar het jaren geleden mee begon.

Gebaseerd op jarenlange ervaring met andere merken en producten was hun doel een perfecte Gel Polish te ontwikkelen met een uitgebreid assortiment kleuren. Kleuren die hand in hand gaan met de mode industrie, met uitstekende kwaliteit en een concurerende prijs.

Een super hoogglans Gel Polish dat zeker voor 4 weken mooi blijft, de natuurlijke nagel meer stevigheid geeft en makkelijk te verwijderen is.

Onze droom is dat je je overal vrouwelijk en stylish moet kunnen voelen, waar je ook bent!

Exclusief distributeur van Sweden Nails

Nail Line Cosmetics is al meer dan 25 jaar groothandel en opleidingsinstituut in Nagelstyling. Nail Line Cosmetics importeert Sweden Nails en is exclusief distributeur voor Nederland en België. Daarnaast stelt Nail Line Cosmetics dealers aan in Nederland en België waar professionals terecht kunnen voor de inkoop en opleiding.

Waarom heeft Nail Line Cosmetics gekozen voor Sweden Nails?

Wij zijn al jarenlang een betrouwbare leverancier voor nagelproducten. Wij vinden kwaliteit, betrouwbaarheid voor een eerlijke prijs belangrijke speerpunten en dat vinden we terug in Sweden Nails. Het zijn producten van hele goede kwaliteit. Ze zijn onderscheidend, de prijs is zeer aantrekkelijk en het merk is zeer innovatief.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 2 =